Välkommen!

Hej och välkommen till min blogg! Den här bloggen kommer handla mycket om mitt fanatiska kattintresse och främst om min uppfödning av norska skogskatter och sibiriska katter. Idag sitter jag dock med en helt annan fundering. Har nämligen tyckt att min elräkning blivit allt dyrare och dyrare senaste tiden och samtidigt har jag börjat se reklam och fina erbjudanden från Göta Energi.

Efter att jag klickat in på en av deras annonser, tror det var på Facebook, så har jag blivit förföljd av annonser från Göta Energi så nu funderar jag skarpt på om jag ska ta deras erbjudande om att få 500 kr att handla mat för och byta elbolag till Göta Energi.

Detta specifika erbjudande gäller deras elavtal El till inköpspris vilket är ett mycket förmånligt elavtal där man får sin el till samma pris som de köper in den för. Vad tjänar de på detta kan man då fråga sig? Jo det som tillkommer är en låg fast avgift på antingen 39 kr/mån eller 59 kr/mån beroende på hur hög elförbrukning man har.

Utöver detta så ingår tilläggsprodukterna rent vatten och trippeltrygg gratis första månaden. Trippeltrygg är en försäkring som jag är tveksam till om jag behöver och troligtvis kommer jag vilja säga upp den efter första gratismånaden. Rent vatten kommer jag däremot behålla som det känns nu. Med rent vatten så är du garanterad att all din el kommer från hållbar vattenkraft samtidigt som du är med och stödjer Wateraid i deras kamp för att alla i hela världen ska få ha tillgång till rent vatten. Känns absolut som någonting som jag vill vara med och stödja i alla fall.

I övrigt så har jag sett att deras kundtjänst blivit utsedd till bäst i branschen vilket känns rätt tryggt. Har man problem så vill man givetvis kunna få hjälp så snabbt som möjligt. De har även en prisgaranti som gör att man inte behöver jämföra elavtal. Göta Energi står nämligen för mellanskillnaden om man inte sänker sina elkostnader gentemot sin tidigare elleverantörs rörliga avtal.

Med detta sagt så ska i alla fall jag klicka mig in på detta erbjudande och teckna nytt elavtal, 500 kr att handla mat för är ju inte att förakta. Ett tips i all välmening – ta detta tillfället i akt och kika igenom ditt elavtal du har i dagsläget. Jämför det med andra elbolag och andra elavtal, kanske kan du spara ett gäng 100-lappar per år!