Katter älskar kläddplagg, eller?

Hello all cat-lovers eller ja, hallå alla kattälskare, för de som inte förstod min engelska hälsning där.

Ni kanske sitter där och tänker, fånigt att han behöver skriva vad han sa på engelska men faktum är att inte alla i Sverige kan engelska, tro det eller ej. Här om dagen stötte jag på tjej från Stockholm, Ann heter hon.  Det visade sig att hon inte kunde engelska. Hur konstig är inte det?

Ja men det var inte det jag skulle skriva om, utan idag ska vi prata om hundtäcke. Ja, vi ska prata om det. Jag vet, ni funderar säker på varför hundtäcke och inte katt-täcke. Det är nämligen så att jag har funderat på hur bra ett sådant skulle passa en av mina största katter. Alltså behöver det inte vara ett gigantiskt sådant, utan mer en som passar en chihuahua. Anledning är att jag har en katt som älskar att vara ute men den fick opereras för någon vecka sen och även om det börjar bli vår, så är det fortfarande lite kallt. Katten är fortfarande lite naken på det stället den opererades och jag tänkte att en bra lösning kunde vara ett sådant klädesplagg.

Frågan jag får upp i huvudet är, huruvida katten kommer att gilla det? Som ni säker vet är katter inte så förtjusta i att ha på sig en massa saker, om man inte har tränat dem till det. Katter kan ha mössor, halsband till och med glasögon på sig, så länge man har övat med dem sen de var små. Så, jag ska allt köpa ett sånt hundtäcke och hoppas på att min katt tar emot det och förstår att, vill hen inte frysa är det bra att använda ett sånt.

Jag får övertala min katt att ordspråket ”allt klär en skönhet” gäller även för katter.

Jag får berätta mer för er i ett annat inlägg!

Ha det bra, vi hörs!