Måndag.

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår iallafall bra. Jag har haft en skön helg, vi firade min mammas födelsedag hemma hos mig, hon hade köpt med “sommar-fat” hette det från maxi, med frukt och grönsaker, lax och räkor och massa annat gott! Det var hon och pappa jag och min sambo, min syster och hennes sambo och mormor, mina bröder kunde tyvärr inte komma, men trevligt hade vi det ändå! Efter vi hade ätit och fikat gick vi en promenad i det härliga vädret, det var ju jättesoligt hela helgen, supermysigt!

Idag tänkte jag prata lite om SEO borås, det är nämligen så att jag har sökt efter hjälp med att nå ut med min uppfödar “business”. Jag föder ju upp katter som ni vet och jag skulle vilja använda mig mer av digital marknadsföring så att folk hittar mig när de vill köpa en norsk skogskatt och sibiriska katter. Jag hittade iallafall en digital marknadsföringbyrå som ska hjälpa mig med det här, så det känns roligt! Jag hoppas att det ska göra skillnad men det tror jag, dom är ju proffs på det här.

Idag ska jag faktiskt ut och handla lite grejer till min katter, de behöver lite nya klösträd, för tillslut klöser dom ju sönder allt så det inte går att fixa dom. Men det ska faktiskt öppna en ny butik som heter Granngården tror jag, här i stan, som har öppning i eftermiddag och dom skulle ha lite speciella erbjudanden nu under öppningsdagarna så jag tänker att jag passar på att åka dit och se om dom har något bra. Man kan ju alltid hoppas.

Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi snart igen!

Ha dé.