Sommar och semester är här! snart..

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det bra, jag jobbar sista veckan som kommer nu sedan får jag faktiskt 5 veckors semester, vilket ska bli jätteskönt! Peter tar inte semester på samma sätt eftersom han driver eget företag, så han känner att han iallafall måste vara tillgänglig på telefon om det skulle vara något som händer, men det känns ändå skönt att vi ska vara lediga ihop!

Jag sitter just nu och kollar inne på plastexperten med peter då vi ska byta vårt tak ute på altanen nu på semestern! Hett tips att kolla in där om ni ska fixa med något sådant nu i sommar. Peter fick ett samtal precis så det är därför jag tänkte att då kan jag ju skriva ett inlägg här på bloggen medans jag väntar. Det var ju ett väldigt bra tag sedan jag uppdaterade bloggen nu vilket är tråkigt, jag har egentligen ingen bra anledning till att jag inte skrivit mer än att livet händer. Men nu hoppas jag faktiskt på att kunna skriva lite mer i sommar och under semestern då jag tycker det är väldigt roligt att blogga som ni ju vet! 

Lite uppdatering om kattuppfödningen kanske ni undrar om? Jag har ju själv 3 st katter, 3 honor som 2 av dem är norska skogskatter och den andra är sibirisk. Jag har tagit 1 kull på vardera katt och det har gått jättebra, men just nu så ska vi ha en paus så de får återhämta sig, därför kommer vi inte att ta kull på någon av dem detta året utan satsa på att försöka igen våren 2020. Våra katter är utekatter men de har kattlucka så de kan komma och gå som de vill hela tiden, och alla 3 älskar faktiskt att hänga ganska mycket hemma, och väldigt mycket tillsammans konstigt nog. Katter är ju ett väldigt ensamt djur men det är roligt att de gillar att umgås.

Nu är peter tillbaka från sitt samtal så vi tänkte fortsätta med att kolla på tak till våran altan. Men vi hörs snart igen hoppas jag, ha det så bra så länge hörrni! 

Hejdå.

Cat, Kittens, Small, Pet, Kitten, Cute, Charming, Sweet