Goda tips

Hej på er! 

Gissar på att många av er passar på att glassa i solen denna veckan, superfint och varmt väder är det verkligen! Upp mot 30 grader här och i butiken har det inte varit kallt heller kan jag säga, vi har haft fläktar bakom kassan iallafall där man står ett längre tag. Men snart så är det min tur med, jag jobbar som jag sa i senaste inlägget bara imorgon också sedan får jag med semester vilket ska bli skönt! 

Just nu sitter vi hemma torsdagkväll och har lite datortid, som vi kallar det, när vi båda har något vi vill göra på datorn så gör vi det gärna samtidigt som inte en av oss behöver sitta och vänta på den andra. Det är ju nuförtiden så mycket tekniska prylar som är “ivägen” för det sociala hela dagarna så det tycker vi är bra. Jag bloggar och kollar på lite nya badkläder inför stranden nu på semestern, Peter kollar på lån för ditt företag, vi är lite olika på vad vi kollar på datorerna kan man säga haha. 

Jag ska gå och göra mig lite kvällsmat nu, vi har precis börjat med en ny grej nu som vi älskar att äta på kvällarna. Det är keso som vi blandar med lite kvarg eller yoghurt, jag gillar att ha soygurt eftersom jag försöker äta så lite mejeriprodukter som möjligt. Sedan skivar vi upp lite olika frukter som vi gillar, nu på sommaren har det varit mycket jordgubbar, ÄLSKAR jordgubbar, även apelsin, dock är det ju så dålig säsong för dom just nu. Kiwi är också gott och sedan kan man även om man vill ta lite russin och valnötter över. Rekommenderas! Supergott mellanmål, frukost eller kvällsmat. 

Så nu blev jag så sugen så jag måste avsluta och fixa lite gott till oss, sedan ska vi faktiskt sätta på en mysig film. Ha det bra!

Fruit, Fruits, Fruit Salad, Fresh, Bio, Healthy, Heart