Sista arbetsdagen innan semester

Hejsan där ute i värmen!

Dagen är här, min sista arbetsdag innan semestern, såå skönt! Ikväll ska jag fira med ett glas vitt vin och parmesan-chips, min favoritkombo! 

Dessa dagar då det är så himla varmt, är det så himla fantastiskt att bo i radhus, förra sommaren som var en rekordsommar för sverige, köpte vi oss en pool. Det är en uppblåsbar pool, men den är stor och för vuxna liksom, det rymmer mycket vatten i den och på mig går vattnet upp till naveln när jag står upp, 2 st uppblåsbara madrasser får också plats i samtidigt vilket är superskönt. Så där kommer vi att hänga heeela dagarna hoppas jag nu under semestern. Det är iallafall vad vi gjorde hela kvällen igår och antagligen idag med haha, kan hända att det där glaset med vin och skålen med chipsen får stå på sambons luftmadrass istället så får han stå i poolen, får se vad han säger om det!

Appropå min sambo och vin så har han börjat med en lite ny hobby, hembryggning, han handlade för fullt igårkväll det han behöver från en hembryggningsbutik. Så det ska faktiskt bli lite roligt och se hur det går, jag älskar ju vin så jag säger verkligen inte emot till den här nya hobbyn, myckte bättre än PS4an!

I helgen ska vi besöka ett par vänner som bor i göteborg, det ska bli superroligt, jag pratade med min kompis imorse i telefon, som vi väldigt ofta gör påväg till jobbet. Då bestämde vi att vi skulle komma till dom på middag på lördag, så det blev lite spontant. Ska bli supermysigt, känns kul att ha något planerat direkt sådär på semestern, en kickstart med härliga vänner liksom. Hon och hennes kille får också semester nu!

Swim, Water, Diving, Underwater, Vacations, Woman, Girl