Semester och tapas

Hej bloggen!

Hur mår ni? Nu har jag inte skrivit här på ett tag tyvärr och jag har faktiskt saknat det medans jag varit borta. Senast vi hördes skulle jag precis jobba min sista jobbdag innan semestern och wow vad tiden gått fort! Min semester bara swishade förbi haha! Men vi har haft det väldigt bra måste jag säga. 

Vi har faktiskt mest varit iväg och badat på olika ställen här i stan men även åkt iväg på roadtrips och varit och badat hela dagarna på nya fina stränder runt om i göteborg och varberg. Vill ni berätta vad ni har gjort på eran semester? Det hade varit kul att läsa lite om er som följer min blogg!

Ni undrar säkert vad katterna gjort på semestern och det kan jag berätta för er, ingenting.. Haha! De har varit så varmt får dom det har vi verkligen märkt, så dom har mest ätit mat, tvättat sig, varit ute och sprungit lite, en favoritsyssla har varit att gräva gropar i jorden och lägga sig där, svalt och skönt. Vi var faktiskt också iväg på djuraffären och köpte kyldynor till dom, som dom kan lägga sig på och svalka ner sig, det har också varit uppskattat i sommarvärmen. 

Nu måste jag strax avsluta här men måste berätta om våra helgplaner, vi ska till göteborg på lördag och gå runt i lite affärer, sedan äta middag på någon restaurang och kolla på bio efteråt, ska bli supermysigt! Men därför undrar jag om ni har några tips på bra tapas restauranger i Göteborg? Hade varit superkul om ni kunde tipsa om något härligt ställe, är så sugen på tapas!

Tapas, Cheese, Pâté, Sausage, Refreshments, Food