Favorit i repris

Hej på er!

Jag ligger faktiskt just nu solbränd i sängen framför datorn haha, när jag som förra veckan att det skulle bli 30 grader och sol måndag tisdag denna vecka, frågade jag faktiskt min chef om jag kunde få vara ledig då och det fick jag! Så jag har alltså spenderat igår och idag på stranden HELA dagarna, jag var fast bestämd på att jag skulle gå upp tidigt trots att jag var ledig, packa ihop mig och allting och dra mig till stranden. Jag lyckades, båda dagarna, jag tror att det var för att jag dels var så taggad och glad och dels för att jag egentligen skulle jobba liksom, så att behöva gå upp tidigt men kunna åka raka vägen till stranden  istället för raka vägen till jobbet gjorde det inte så jobbigt!

Det var nästan helt tomt på stranden vilket också var ett så stort plus, det flesta har ju liksom börjat jobba så det är klart att alla är på jobbet en måndag och tisdags förmiddag. Underbart enligt mig, kan tycka att det är lite obekvämt och jobbigt att dela stranden med alldeles för mycket människor som det ju tyvärr blir i högsommaren. Dock ska vädret bli sämre imorgon vilket är tråkigt, men för min del gör det inte så mycket eftersom jag kommer att vara instängd på jobbet ändå, så det känns ganska skönt med sämre väder om jag ska vara ärlig. Även om det är taskigt mot andra som kanske är lediga och vill ligga på stranden. 

Måste berätta om något roligt jag ska iväg på imorgon efter jobbet, jag ska för första gången i mitt liv göra en tandblekning, det ska bli så spännande! Jag har velat göra det länge men det kostar ju lite så jag har inte vågat unna mig det tidigare. Nu känner jag dock att det var dags och jag har ju tyvärr fått ganska gula tänder av allt kaffedrickande.. Så jag hoppas att Medestetica som kliniken heter ska kunna hjälpa mig med det här!

Uppdatering följer i nästa inlägg…

Tooth, Dental Care, White, White Teeth, Hygiene