Helg-planer

Hej på er! Hur mår ni mina fina läsare? Det var ett tag sedan vi hördes nu. 

Jag jobbar på som vanligt och har ganska mycket att göra för tillfället, jag håller på att planera en födelsedagsfest för min käre kille som fyller år i oktober, jag har redan bokat lokal och bjudit in alla vi vill ska komma, det gjorde jag redan i somras, det jag egentligen har kvar nu är att bestämma vilken mat jag vill ha, har ni tips på bra catering bolag får ni gärna kommentera det nedan! Sedan har jag även dekorationer kvar som jag måste inhandla och det ska jag faktiskt göra imorgon. Imorgon ska jag och en kompis åka till Ullared, så jag tänker att jag ska köpa alla dekoration då. Jag vet att dom har mycket fina grejer där så jag hoppas att dom även har fina dekorationer! Men det tror jag verkligen. 

Självklart har jag ju en hel lista på massa annat som jag ska införskaffa när vi ändå är där liksom. Det är inte ofta vi är i ullared och gekås liksom så man får ju passa på! Jag har bland annat på listan skrivit hyllor, blommor, överkast till sängen, sängkläder, krukor, hårspray och sånt, bakplåtspapper och plastpåsar, någon ny jacka, massa nya saker till katterna, klösträd, mat, leksaker och nya koppel och halsbans. Hmm vad mer, jo inredningsgrejer, jag är så trött på alla dekorationer vi har hemma, har haft som i flera år och man tröttnar ju. Dessutom har jag gått från vitt och silver till mer svart och guld, så jag hoppas dom har fina inredningsgrejer och dekoration till hemmet i guld!

Är det någon av er som varit på ullared? Hittade ni något bra, och har ni tips på något man inte får missa att fynda när man är där? 

Nu ska jag snart åka och hämta min kille från jobbet så ska vi åka och storhandla mat, förhoppningsvis innan resten av alla i staden också ska åka till maxi och handla.. Så jag hoppas han ringer och säger att jag ska åka snart! Vi hörs snart igen, med uppdateringar om festen, dekorationer och vad jag hittade på ullared. Ha det så bra! 🙂

Balloons, Party, Colors, Rubber, Fly, Helium, Air