Vill lyckas med planerna!

Hej bloggvänner.

Som ni kanske minns från mitt senaste inlägg, så höll jag planera min killes fest och det ska äga rum nu till helgen. Det ska bli spännande, maten är redan färdig och allt som behövs är mer eller mindre på plats (inte i lokalen men i logistiken i alla fall).

Vi kommer att vara några stycken i lokan. Om alla inbjudna kommer så landar vi på cirka 20 personer, det handlar främst om hans familj, min familj och vänner från både oss båda samt hans vänner. Det ska bli mycket spännande. Lokan vi har ligger bra till, de har ju bord, stapelbara stolar, en scen för att ha ett liveband, med ljud och ljussättning. Det kommer helt enkelt att bli en underbar kväll!

Jag har även ordnad med kattvakt! Jag känner att jag kommer att vara borta från vårt hem hela den dagen och gud vet när vi kommer hem, för att vi ändå måste städa lokalen efter festen. Så, jag kände att katterna kanske skulle vara för länge ensamma och därför bestämde jag mig för att någon skulle se över dem. Många gånger kan jag tycka att folk rent generellt tycker att katter klarar sig bra utan ägarnas tillsyn i flera timmar (till och med dagar) så länge de har vatten och mat men jag tycker inte det. Jag har märkt hur mina katter blir när jag kommer hem efter att jag har varit borta ett par timmar. De saknar verkligen mig, deras beteende blir så annorlunda, de jamar, stryker sig mot mig, de vill bli klappade hela tiden och söker efter att få min uppmärksamhet. Det talar om för mig att de har känt sig ensamma. Så därför var det viktigt med en kattvakt.

Hur som helst, festen ska bli så bra! Vi har inget liveband men en himla massa spel och bildspel och ja, bra med överraskningar för min älskling!

Lämnar er för stunden, så hörs vi nästa gång!
Kattpussar på er!