Dagen med stort D!

Hej vänner!

Jag måste berätta om igår! Vi hade den efterlängtade festen för min älskling och han blev SÅ chockad, överraskad och glad! Vi hade verkligen världens kväll och allting blev så lyckat. Vi blev 20 personer, alla kom som förväntat vilket var superkul eftersom alla hans vänner och familj var där och även alla de som bor lite längre bort som vi inte kan träffa så ofta. 

Kvällen började med att jag tog honom till lokalen och där stod alla helt knäpptysta, min kille har sagt nu i efterhand att han trodde jag hade tagit honom till ett spa eller så. Jag hade nämligen satt på honom en ögonbindel så han inte visste vart vi åkte någonstans. Han hade inte kunnat listat ut alls att det var en överraskningsfest på g och att han skulle bli överraskad av alla så. Jag älskar att det blev så himla lyckat och jag är så glad att jag lyckats hålla det hemligt från honom, och att alla dom andra också lyckats! Jag har varit lite orolig för hans bror att han ska råka försäga sig haha, det hade varit typiskt honom och dom pratar dessutom varje dag, men även han hade lyckats! 

Vi åt massor av god mat, vi dansade och sjöng, satt och pratade i timmar, åt massa gott och han fick massor av fina presenter. Av mig fick han faktiskt en hopfällbar cykel från Monty som han pratat om LÄNGE. Och han blev superglad verkligen, så det var så himla roligt att han uppskattade festen så mycket och att min present blev så lyckad. 

Festen startade kl 18 på kvällen och vi var där till kl 03 och hade livets kväll! Vi fick hjälp av allihopa att städa undan innan vi åkte hem så det gick faktiskt mycket snabbare och smidigare än vad jag hade kunnat tro. Vilket också var superskönt. 

Så det var det, nu är de är projektet slut haha. Idag har vi bara degat och myst med katterna hela dagen, en riktigt mysigt bakissöndag. Hoppas ni mår bra, kram.

Gift, Pack, Give, Loop, Father'S Day, Packaging