Moppar och katter

Som ni vet älskar jag katter. Japp punkt efter den. Haha Men då jag har två barn tar dom mesta delen av min vardag. Jag har en son som är 16 och en dotter som är 12 år. Sonens största intresse är mopeder, han han älskar att fixa med dom. Han köper och säljer billiga mopeddelar

Jätteroligt att han också är passionerad över något. Dock tar hans intresse väldigt ofta över halva min trädgård och den har det senaste två åren förstört två tvättmaskiner. All olja på hans kläder och att han inte tömmer sina fickor på små muttrar. Tur man har en bra försäkring.

Om en dryg månad skall jag och sambon åka på en kattutställning. Elsa vår
sibiriska katt skall ställas ut i en utställning. Hon är ett prakt exempel på en renrasig utställningskatt. Så vacker med sin perfekta päls. För att ha utställningsbara katter behöver man ha väldig discipline på sina djur. Dom får inte äta någon mat med gluten, annars håller pälsen inte måttet. Deras tänder måste borstas dagligen, detta är inte Elsas favorit syssla. Det är tur att det finns kattandkräm. Sen luktar något fruktansvärt den där tandkrämen. Men hon verkar tycka att den smakar gott.

Nästa år har vi tänkt att para ihop Elsa med en annan siberisk hane från vår kattklubb. Deras ungar kommer bli otroligt vackra.

Nu står ungarna i köket och tömmer godisskåpet, så bäst att jag går och fixar lite mat åt dom. Vi hörs snart igen mina vänner.

Massa kramar.