Hektiskt liv!

Hej allihopa!

Det var ett tag sen vi pratade, det har framför allt att göra med att jag har arbetat något enormt den senaste tiden.

Jag arbetar bland annat inom vården. Det har varit ett sånt tryckt på jobbet att man hinner knappast med livet, mina katter har fått stå ut med detta men som tur är har jag en underbar partner som ställer upp för mig och ger mig styrkan. Inte nog med allt det här så har vi flyttat och då har vi behövt också kämpa med det här. Det var mycket som händer på korttid kan vi säga.

Flytten innebär också att man ska ordna med mycket, man ska välja nya elleverantör, som tur är, så har vi alltid valt Göta Energi, de är enkla att göra med. Vi har inte heller möjlighet till att fortsätta med vår nuvarande internetleverantör, så då var vi tvungna att välja en bra leverantör som levererar stabil uppkoppling. Främst för att min kille kan jobba online och så har han också (precis som många andra killar) en fallenhet för datorspel. Det snackas mycket om CS och Dota och WoW med polarna med andra ord. Så det är viktigt att det funkar.

Så, ni kanske sitter där och undrar, varför sitter hon och skriver nu när det är så mycket på gång i hennes liv? Ja, det är för att jag ser det här som ett fantastisk sätt att koppla bort lite från verkligheten, att kunna få ner mina tankar, mina känslor på ”papper”, så jag också bearbeta allt som händer. Det kanske ni kan testa ni med. Eller ja, alla vi är olika så kanske det funkar för några av er… kanske för några av er så funkar det med att springa 3 mil per dag för att kunna bearbeta vad som händer på vardagarna.

Hur som helst, hoppas ni har det bra i dessa Coronatider. TVÄTTA HÄNDERNA ofta! Glöm det inte, det är viktigt för att inte smitta andra men framförallt för att DU inte ska smittas!

Ha en fin dag!